Op deze Over ons pagina vind  Notariskantoor Blankestijn is gehuisvest in een moderne en goed bereikbare kantoorlocatie, aan de rand van Zelhem, op korte afstand van Doetinchem. Het kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het team
Op ons kantoor treft u een team aan van deskundige en gemotiveerde medewerkers; in totaal 12 personen, waaronder de notaris, 4 kandidaat-notarissen en een jurist.

Rechtsgebieden
Onze medewerkers zijn u graag van dienst, op alle mogelijke notariële gebieden. Zowel voor het familierecht, als het ondernemingsrecht, de vastgoedpraktijk en de agrarische praktijk kunt u bij ons prima terecht!

Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor uw echtscheiding, waarbij recht wordt gedaan aan de belangen van beide partijen!

Direct en persoonlijk
Wij onderscheiden ons door het directe en persoonlijke contact met u als cliënt, wat zich kenmerkt door de korte lijnen en een snelle en vakkundige behandeling van uw dossier. Heldere en praktische advisering staat daarbij voorop.

Maak een vrijblijvende afspraak
Klik op Online afspraak maken, voor ons contactformulier waarmee u meer informatie kunt opvragen of een afspraak kunt maken voor een persoonlijk gesprek!