Notariskantoor Blankestijn is een eigentijds notariskantoor, voorzien van moderne automatisering en een team met enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij zijn u graag van dienst, op alle mogelijke notariële gebieden. Zowel voor het familierecht, als het ondernemingsrecht, de vastgoedpraktijk en de agrarische praktijk kunt u bij ons prima terecht! Ook kunt u bij ons terecht voor de begeleiding bij uw echtscheiding.

Op ons kantoor treft u een team aan van deskundige en gemotiveerde medewerkers; in totaal 12 personen, waaronder de notaris, 4 kandidaat-notarissen en een jurist. Wij onderscheiden ons door het directe en persoonlijke contact met u als cliënt, wat zich kenmerkt door de korte lijnen en een snelle en vakkundige behandeling van uw dossier. Heldere en praktische advisering staat daarbij voorop.

Notariskantoor Blankestijn is gehuisvest in een moderne kantoorlocatie, aan de rand van Zelhem, op korte afstand van Doetinchem. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit de hele omgeving.
Het kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Klik op Online afspraak, voor ons contactformulier waarmee u meer informatie kunt opvragen of een afspraak kunt maken voor een persoonlijk gesprek! Bellen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook: telefoonnummer 0314-621 141.

We verwelkomen u graag op ons kantoor!

Notariskantoor Blankestijn: Altijd uw notaris in de buurt!