Notariskantoor Blankestijn verleent diensten op alle voorkomende notariële rechtsgebieden.

algemene rechtsgebieden: familie-, ondernemings-, onroerende zakenrecht
U kunt bij ons terecht voor familierechtzaken, zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden en erfeniskwesties. Maar ook op het gebied van het ondernemingsrecht hebben wij de benodigde kennis in huis. U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld oprichtingen, fusies en aandelenoverdrachten. Als derde belangrijk rechtsgebied kennen wij het onroerende zakenrecht. Daarin kunnen wij u van dienst zijn bij de overdracht van uw huis en de vestiging van een hypotheek.

specialisme: estate planning
Binnen het kantoor is ook veel ervaring aanwezig met estate planning. Onder het begrip estate planning wordt alle notariële kennis over testamenten, erfenissen, schenkingen, huwelijkvermogensrecht en samenwonen samen gebracht, met een nadruk op de fiscale kant. Zo kan worden bekeken hoe u uw opgebouwde vermogen in stand kunt houden en overdragen binnen of buiten de familie. Bij vermogen kunt u denken aan uw woning, uw onderneming of een effectenportefeuille. De invulling van uw wensen is daarbij maximaal, de belastingheffing minimaal.

specialisme: agrarisch recht
Daarnaast is notaris Blankestijn erkend agrarisch specialist en aangesloten bij de beroepsvereniging voor agrarisch specialisten in het notariaat. Dit betekent dat het kantoor op de hoogte is en op de hoogte blijft van alle juridische ontwikkelingen die betrekking hebben op de agrarische sector. Deze ontwikkelingen vinden vaak plaats op alle hiervoor genoemde rechtsgebieden en kennen daarnaast vaak fiscale onderdelen.

specialisme: echtscheidingen
Ook op het gebied van echtscheidingen is specifieke deskundigheid in huis. Zo kunnen wij uw echtscheiding begeleiden en uiteindelijk afwikkelen nadat de rechter een uitspraak heeft gedaan.

Uiteraard verlenen wij service en kwaliteit en zijn wij u graag van dienst, tegen een redelijk tarief.

Klik op Online afspraak maken, voor ons contactformulier waarmee u meer informatie kunt opvragen of een afspraak kunt maken voor een persoonlijk gesprek!